Emkine palvelee, sillä NYT ratkaistaan epidemian jälkeisen tuottavuuden kulmakerroin

Antti Lastunen

Asiakkaat ja kumppanit 

Perustajaosakas

Hallituksen puheenjohtaja

Koska positiivisuus on 2000-luvun megatrendi, jos ei verkon vihaista puhetta huomioida, annan itselleni mahdollisuuden lähestyä käsillä olevaa aikaa myös positiivisesta kulmasta. Voisiko meitä kaikkia omalla tavallaan koskettava kriisi muuttaa työelämää pysyvästi, kenties parempaan? Annan itselleni tuon mahdollisuuden ja sen myös käytän, väheksymättä sitä, että terveysuhka on vakava, huoli läheisistä ja itsestä suurta ja talous taantumassa historiallisen alas.

Uskon ja toivon kuitenkin, että tämän kriisin aikana ja jälkeen löytänemme piirun verran helpommin sen yhdessä tekemisen meiningin, toistemme paremman kunnioituksen ja kaikkien mukaan ottamisen rakennustöihin, missä hyvä työelämä ei ole vain oikeus, vaan sen rakentaminen myös jokaisen velvollisuus. Näin uskon.

Ymmärrettävästi nyt toimitaan ”valmiuslakien” mukaan ja suojaudutaan pahemmilta vaurioilta, mutta mitä pikemmin saamme katseen tulevaan, niin sen parempi. Me Emkinellä jatkamme asiakkaidemme palvelemista täydellä kapasiteetilla, toki etänä. Olemme järjestäneet asiat siten, että kaikki palvelut toimivat, olettaen että hetkittäin ”siellä langan toisessa päässäkin” on joku.

Toivomme Sinun pohtivan tovin, miten voimme Sinua tukea epidemian aikana. Seuraavassa muutama vinkki pohdinnan tueksi:

  • Voisimmeko analysoida työterveyshuollon palveluidesi kustannustehokkuuden ja vaikuttavuuden nyt, ja raportoida sinulle säästöpotentiaalin vaikuttavuusarvioineen, ja saada säästöt vaikuttamaan jo syksyksi?
  • Tarvitsevatko kenties etänä toimivat esimiehesi käytännönläheistä mentorointia työkyvyn (osaaminen, motivaatio ja työterveys) johtamiseen etänä? Eli etämentorointia etäesimiehille työkyvyn etäjohtamiseen😊

Syksyn tuottavuuden kulmakerroin ratkaistaan kevään ja syksyn välillä, ei silloin kun kriisi on ohi. Me Emkinellä olemme valmiit tarttumaan mahdollisen ongelmasi ratkaisuun siten, että …

  • Sinä ja tiimisi ette kuormitu
  • Olet kilpailukykyisempi kun kriisi on ohi, kenties jo aiemmin
  • Jäät voitolle merkittävästi ja varmasti … ihan euroissa laskettuna

Kun haluat kuulla lisää, niin lähetä minulle s-posti (antti.lastunen@emkine.fi) ja olemme Sinuun nopeasti yhteydessä tai soita p. 040-510 6489.

Ehkäpä tarpeesi voi olla myös jotakin muuta, mutta emme vain ole sitä vielä itse oivaltaneet. Autamme mielellämme kaikessa työkykyyn ja tuottavuuteen liittyvässä.

Kaipaatko uusia ajatuksia ja ideoita? Tilaa työkykyvinkit sähköpostiisi!

Työkyky on tehtävä

© 2022 Emkine Oy 

Postiosoite

Innopoli 2, Technopolis

Tekniikantie 14

02150 Espoo

Laskutus

Verkkolaskuosoite
003726000324

Y-tunnus
2600032-4

Operaattori
Maventa

Operaattorin välittäjätunnus
003721291126

PDF sähköpostilaskuosoite
26000324@scan.netvisor.fi

Työkyky on tehtävä

© 2022 Emkine Oy 

Postiosoite

Innopoli 2, Technopolis

Tekniikantie 14

02150 Espoo

Laskutus

Verkkolaskuosoite
003726000324

Y-tunnus
2600032-4

Operaattori
Maventa

Operaattorin välittäjätunnus
003721291126

PDF sähköpostilaskuosoite
26000324@scan.netvisor.fi

Käytämme sivustollamme evästeitä analysoidaksemme sivuston suorituskykyä sekä käyttöä.

Evästeet auttavat meitä räätälöimään sekä parantamaan sivustomme sisältöä ja käyttökokemusta.

Tietosuoja